Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jan Cyran krzysiek k marek markowski grzegorz lukasiak Danuta86 Borek (12342 niezalogowanych)
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
adrenalina54 napisał:
Taką prośbę mam, Wyjdzie człowiek na narty i jak wróci to ma 15 stron do czytania. Może ktoś by mi to streścił. Jak nie to może mniej tych cytatów.

Ja sobie zaznaczyłem opcje prenumeruj 130 powiadomień

Cytaty fajne są zwłaszcza do poprzedniego postu [IRONIA MODE OFF]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(adrenalina54)
Wiking
Dostajesz powiadomienia a i tak musisz przeczytać wszystko. A te cytaty od cytatów to jest dobre. Hilton jest mocna w cytowaniu cytatów. No dobra może nie Hilton. Żona jest dobra w czytaniu. Ja lecę po łebkach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
adrenalina54 napisał:
Dostajesz powiadomienia a i tak musisz przeczytać wszystko. A te cytaty od cytatów to jest dobre. Hilton jest mocna w cytowaniu cytatów. No dobra może nie Hilton. Żona jest dobra w czytaniu. Ja lecę po łebkach.

adrenalino z cytowaniem chodzi między innymi o to, ze w czasie jak ty chcesz sie odniesc do czyjegos posta, to moze jeszcze kilka innych osób pisac i wtedy jak twoj post wyskoczy 4, lub piąty, to nie wiadomo czego sie tyczy. A jesli o mnie chodzi, to jesli juz jest duzo zahaczonych cytatów, to po prostu te z samej góry kasuje i juz. Masz coś jeszcze do mnie na przyczepke?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Hilton napisał:
adrenalina54 napisał:

adrenalino z cytowaniem chodzi między innymi o to, ze w czasie jak ty chcesz sie odniesc do czyjegos posta, to moze jeszcze kilka innych osób pisac i wtedy jak twoj post wyskoczy 4, lub piąty, to nie wiadomo czego sie tyczy. A jesli o mnie chodzi, to jesli juz jest duzo zahaczonych cytatów, to po prostu te z samej góry kasuje i juz. Masz coś jeszcze do mnie na przyczepke?

...Ty to sie masz, Hiltonie)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
a no mam, twoje zdjecie , ktore mam w telefonie dodaje mi pewnosci siebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Hilton napisał:
a no mam, twoje zdjecie , ktore mam w telefonie dodaje mi pewnosci siebie

...ja zmienilem nazwisko, bo Kowalski jest zbyt popularne i ciagle myslalem, ze to o mnie chodzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Dla mnie nzwisko nie jest wazne. Niekowalski Kowalski, ja, pani Hilton von Tankian mowie ci ze to o ciebie , a włąsciwe o tego papierosa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Hilton napisał:
Dla mnie nzwisko nie jest wazne. Niekowalski Kowalski, ja, pani Hilton von Tankian mowie ci ze to o ciebie , a włąsciwe o tego papierosa

Mecz ogladalas? To taka meska gra...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Erotica)
Wiking
Jak tam nastroj Niekowalski po meczu???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Erotica napisał:
Jak tam nastroj Niekowalski po meczu???

Nastroj nieco wkurzony, bo jaki ma byc. Wenta powiedzial, ze go sedziowie po meczu przepraszali...
A mnie kto przeprosi??
Siedzisz jak ten idiota, czekasz, a sedziowie sie myla tylko w jedna strone...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok